Prodej pozemky pro bydlení, 566 m2 -

Cena: 1 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 8 570 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Rokycany
Lokalita: Břasy
Aktualizace: 06.05.2024 13:21
Číslo zakázky: 57809
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 566 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Pokud sníte o domečku v klidné části obce, ale zároveň s občanskou vybaveností poblíž, tento pozemek je přímo pro Vás.

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební parcelu o výměře 566 m2 v Břasích. K dispozici jsou veškeré potřebné sítě, postačí jen pár drobných úprav, při kterých si sami zvolíte, která pro Vás bude nejvhodnější. První z nich je natažení obecní vodovodní trubky, která se nachází na sousedním pozemku, nebo se dá zvolit možnost vrtu. Dalším krokem by byla elektřina, která je ihned u silnice. Plyn a přístup k veřejné kanalizaci jsou přímo na pozemku. Velkou výhodou je jeho rovnost, což usnadňuje jakékoliv stavební úpravy a zajišťuje stabilní základ pro Váš budoucí projekt.

Břasy nabízí občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, praktický lékař, dokonce i kadeřnictví a truhlářství, ale nejen to. Jsou zde zajímavá místa pro trávení volného času – krásné vyhlídkové místo na Křemenáči, jezírko, volnočasový areál Ultramarinka, ohniště, fotbalové hřiště, a vše téměř poblíž pozemku. Mateřská a základní škola se nachází ve Stupně, cca 3 min. autem. Do větších měst to také nepotrvá dlouho – do centra Plzně je to 28 km a do Rokycan pouze 13 km. Autobusová zastávka je přímo u parcely.

Nezmeškejte tuto příležitost a neváhejte mě kontaktovat na prohlídku. S financováním Vám také ráda pomůžu
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 45 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop