Prodej bytu 3+1 se dvěma sklepy (10,4 a 3,5 m2), Družstevní, Rokycany

Cena: 3 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 17 185 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Rokycany
Lokalita: Nové Město
Ulice: Družstevní
PENB: C 71 kWh/m2/rok
Aktualizace: 15.06.2024 20:10
Číslo zakázky: 6622250
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 567 m2
Obytná plocha: 66,5 m2
Počet pater: 3
Patro: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Toužíte po hezkém bytě k okamžitému nastěhování bez nutnosti rekonstrukce a zároveň hledáte bydlení v menším městě s výbornou dostupností do Plzně? Dovoluji si Vám nabídnout pěkný byt v osobním vlastnictví v Rokycanech o dispozici 3+1 a podlahovou plochou 66 m2.

Velkou devizou bytu jsou hned dva sklepy s výměrami 10,4 m2 a 3,5 m2 v suterénu domu, což Vám poskytne dostatek úložného prostoru, případně místo pro menší dílnu. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží revitalizovaného cihlového domu.

V bytě proběhla celková rekonstrukce. Naposledy prošla velmi vkusnou a účelnou rekonstrukcí koupelna. Ve vstupní chodbě je zajímavým prvkem stěna z luxferů, která chodbu příjemně prosvětluje. Všude jsou instalovány posuvné dveře, které nezabírají místo a celý byt tak působí útulnějším a světlejším dojmem. Vytápění a ohřev vody je zajištěn vlastním plynovým kotlem.

V okolí domu naleznete vše potřebné pro pohodlný život. Pro rodiny s dětmi se přibližně 5 minut chůze od domu se nachází základní škola a školka. Nedaleko je rovněž vlakové a autobusové nádraží a také náměstí, kde najdete většinu rokycanských úřadů a další občanskou vybavenost. Obchod Albert a lékárna jsou jen 200 m od domu.

Byt má také skvělou polohu pro využití volného času. Pokud rádi jezdíte na kole, jsou Rokycany ideálním výchozím bodem pro vyjížďky např. do Brdských lesů. Nebo se můžete vydat na procházku na blízkou rozhlednu na kopci Kotel.

Pokud hledáte hezký zrekonstruovaný byt a oceníte dva velké sklepy, kontaktujte mě pro více informací či domluvení prohlídky. Budete-li potřebovat zajistit financování koupě této nemovitosti, je Vám k dispozici odborný finanční konzultant.
Realitní makléř:

Petr Franěk
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 29 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop